tag:blogger.com,1999:blog-4077217637146157837.post6408171818173719478..comments2024-02-15T18:11:26.261+01:00Comments on prekratak dan: Soda kruh i povrće iz pećniceprekratakdanhttp://www.blogger.com/profile/12672231969103700694noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-4077217637146157837.post-60241702120398585352015-10-22T16:30:34.119+02:002015-10-22T16:30:34.119+02:00i ja primjetim miris sode, neću reći da mi smeta ...i ja primjetim miris sode, neću reći da mi smeta al.....Tamarahttps://www.blogger.com/profile/08818237585491202736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077217637146157837.post-25279226959847641812015-10-16T18:45:27.914+02:002015-10-16T18:45:27.914+02:00Mislim da treba isprobati pa vidjeti što i kakoMislim da treba isprobati pa vidjeti što i kakoprekratakdanhttps://www.blogger.com/profile/12672231969103700694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077217637146157837.post-2578989527962086062015-10-16T18:45:01.684+02:002015-10-16T18:45:01.684+02:00I ja ću sada kad počnu prokulice ubaciti u kombina...I ja ću sada kad počnu prokulice ubaciti u kombinacijuprekratakdanhttps://www.blogger.com/profile/12672231969103700694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077217637146157837.post-72077794505240095052015-10-16T18:44:05.466+02:002015-10-16T18:44:05.466+02:00Mislim da je to stvarno subjektivno i svi imamo ra...Mislim da je to stvarno subjektivno i svi imamo različite noseveprekratakdanhttps://www.blogger.com/profile/12672231969103700694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077217637146157837.post-40310862077473223932015-10-16T18:43:29.981+02:002015-10-16T18:43:29.981+02:00Znači iste smo. Meni se u kolačima ne osjeti, vjer...Znači iste smo. Meni se u kolačima ne osjeti, vjerojatno jer je prekrivaju neki drugi začiniprekratakdanhttps://www.blogger.com/profile/12672231969103700694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077217637146157837.post-1587525938074928322015-10-15T09:04:32.207+02:002015-10-15T09:04:32.207+02:00Volim spelt brasno i maksimalno zamenjujem obicno ...Volim spelt brasno i maksimalno zamenjujem obicno psenicno brasno raznim, zdravijim vrstama brasna. Ovaj hleb vec odavno zelim da isprobam, a peceno povrce obozavam:) Divan post!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06341657015641972965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077217637146157837.post-33108243457454445422015-10-14T14:14:49.180+02:002015-10-14T14:14:49.180+02:00Odlicna tema za post. Nije uvijek jednostavno ugos...Odlicna tema za post. Nije uvijek jednostavno ugostiti ljude koji moraju voditi drugacije vidove prehrane. <br />Sto se tice glutena cak i bezglutenske zitarice mogu biti zarazene glutenom ako se preradjuju u blizini, tako da bi za ljude koji ne smiju jesti gluten moralo biti naznaceno na vrecici. <br />Divno si ovo sve napravila, peceno povrce je i kod mene hit, ja stavim cesto i prokelj :)Gordana - KuhinjskePrice.comhttps://www.blogger.com/profile/18078076407444181722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077217637146157837.post-17709097470649698692015-10-14T11:34:31.553+02:002015-10-14T11:34:31.553+02:00Meni ne smeta miris sode i baš mi je praktzičan ta...Meni ne smeta miris sode i baš mi je praktzičan taj kruh za kritične situacije.Petra Kranjicahttps://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077217637146157837.post-90250025318202038962015-10-14T09:20:22.218+02:002015-10-14T09:20:22.218+02:00Ni ja ne volim sodu i zato gledam ove hlebove iz d...Ni ja ne volim sodu i zato gledam ove hlebove iz daleka. Naime, ne volim joj ukus u testu, gadno mi je i imam utisak da poništi sve druge ukuse. Jedino mi odgovara u Bavarskim perecama, ali tu je samo tek naznaka sode. Dobro je da si rekla da se ova namirnica ipak oseti i pojačava vremenom, da ne eksperimentišem. Tanja Lekovićhttps://www.blogger.com/profile/18348783754149605640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077217637146157837.post-43716778137807229592015-10-13T12:37:11.561+02:002015-10-13T12:37:11.561+02:00Mislim da bi svi trebali više čitati deklaracije, ...Mislim da bi svi trebali više čitati deklaracije, konzervansi su toliko štetni, što u kozmetičkim proizvodima, što u hrani. Najsretnija sam kada spremam sezonsko povrće iz vrta. Ali kad čovjek ima neki zdrastveni problem mislim da sve radi samo da se osjeća bolje. <br />Što se tiče sode, možda tebi neće smetati. Ja sam jako osjetljiva na sve mirise pa tako i na taj. Prijateljica je rekla da ona ne osjeti tako kao ja.prekratakdanhttps://www.blogger.com/profile/12672231969103700694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077217637146157837.post-77419884884980687662015-10-13T12:10:30.778+02:002015-10-13T12:10:30.778+02:00Slažem se sa tobom :) Još i mislim da ugljeni hidr...Slažem se sa tobom :) Još i mislim da ugljeni hidrati su svima potrebni samo treba izabrati prave :) Ali kada su u pitanju gljivice kao što je kandida, to je vanredno stanje pa bome onda moraju da se ukinu :) joj jadni ti ljudi!<br /><br />Nekoliko meseci istražujem i osluškujem organizam da pronađem tip ishrane koja mi prija, ne da skinem kile već nešto što će mi biti forever. I mislim da sam uspela, konačno. Na tom puta sam isprobala i low carb i hrono i paleo i pravo da ti kažem, ništa mi nije odgovaralo koliko celovita i raznovrsna ishrana :) I da, iako nisam alergična na gluten, primetila sam da se mnogo bolje osećam otkad sam smanjila njegov unos kroz hleb i brašna. Okrenula sma se nekim alternativama.<br />Uglavnom, dok čovek ne isproba sve ni ne zna šta mu najviše odgovara :)<br /><br />Već dugo se nakanjujem da probam soda hleb i sad ne znam ni da li da uđem u tu avanturu, zbog onog mirisa što si spomenula. Jedan hleb jedemo 5-6 dana, sigurno će se osetiti soda :/<br />Možda kada budemo imali goste, kao ti :)<br />Nevenahttps://www.blogger.com/profile/14975837269050446038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077217637146157837.post-83192170861389268672015-10-13T11:09:58.344+02:002015-10-13T11:09:58.344+02:00Znaju, znaju, ja ih imam isto na noktima, ali sam ...Znaju, znaju, ja ih imam isto na noktima, ali sam lijena nešto napraviti po tom pitanju. Ne smetaju mi posebno pa ništa i ne radimprekratakdanhttps://www.blogger.com/profile/12672231969103700694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077217637146157837.post-62391458128014875412015-10-13T11:06:35.486+02:002015-10-13T11:06:35.486+02:00Ma to je koma kad ti imaš dijagnozu,a pogotovo cel...Ma to je koma kad ti imaš dijagnozu,a pogotovo celijakliju,a posebno kad je dijete u pitanju. Još da i te namirnice nisu tako bolesno skupe možda bi i ostali unosili manje glutena.prekratakdanhttps://www.blogger.com/profile/12672231969103700694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077217637146157837.post-55424178281722638362015-10-13T10:56:49.076+02:002015-10-13T10:56:49.076+02:00Super rucak, ja jos poskropim povrce sa malo meda ...Super rucak, ja jos poskropim povrce sa malo meda ili javorovog sirupa da se malo karamelizira, a svakako cu i ja pocet koristit batat ! A to sa intolerancijom, vjeruj znam u dusu! Jedno djete moze sve , a drugo nista! Nekad Luka zastrani ali to skupo plati...Mirtina Kuhinjahttps://www.blogger.com/profile/11869116842023195869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077217637146157837.post-68939010575051368482015-10-13T10:13:13.762+02:002015-10-13T10:13:13.762+02:00Gljivice znaju biti jako opasne; jedan moj poznani...Gljivice znaju biti jako opasne; jedan moj poznanik je izgubio oko zbog gljivicnog oboljenja :-(<br />Povrce i ja cesto pravim na takav naci - tvoje super izgleda.jasna varcakovichttps://www.blogger.com/profile/05996238860556223973noreply@blogger.com