ponedjeljak, 30. lipnja 2014.

FBI rukavice - u gostima kod Suzane

U okviru igrice FBI rukavice istraživali smo Suzanin blog Taste of life.
Bila sam sva sretna kada je odabran ovaj blog jer nisam nikada radila lisnata peciva i pogače pa je ovo bila prilika. Od svega što sam zabilježila za isprobavanje napravila sam tri jela,  ali ni jednu pogaču,  sigurna sam da će biti još prilika.
Prvi isprobani recept bio  je odmah na početku mjeseca:Odličan, precizan recept, nestali su u trenu, a muž je samo vikao...što nam radiš, doći ćemo na sto kila.

Drugi recept su bile:Skoro svaki vikend djeca imaju turnir u tenisu. Cijeli dan budemo na terenu i uvijek nešto spečem da djeca mogu svako malo prigristi. Tako su na red došle i ove kiflice. Na večer sam ih spremila i punila pola slatke, pola slane. Znala sam da neće biti iste kao kad ih se odmah ispeče, ali smo sve smazali. Na žalost ujutro prije turnira nisam se sjetila pofotkati ih gotove. Tako da je fotka samo pripreme.

I za kraj...


Ovu štrudlicu sam radila prijateljici koja me prvi put posjetila u mom domu. Svima je bila jako fina, ali ne mogu vam opisati koliko su djeca bila presretna što se puding kojeg gotovo nikada ne radim,  našao u kolaču.Hvala Suzani na svim divnim receptima i moram reći preciznim i detaljno objašnjenim!

Broj komentara: 7:

 1. Fin odabir i fotke; Kifle bih i ja rado probala!

  OdgovoriIzbriši
 2. Odličan odabir. Jako me mame ovi slani trokuti.

  OdgovoriIzbriši
 3. Divan izbor. Slane kiflice su uvijek dobra stvar za put, izlet ili slicno, a strudlica mora da je ukusna :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Divno, divno, sad bih malo ovih kiflica ili slanih trokuta za marendu

  OdgovoriIzbriši
 5. Lijep izbor Suzaninih recepata i sve si super napravila, gricnula bih rado slane kiflice, ali i ova slatka štrudlica mami !

  OdgovoriIzbriši
 6. Super recepte si izabrala i svaki jedan mi se dopada.

  OdgovoriIzbriši