petak, 27. veljače 2015.

FBI rukavice...u gostima kod Naleta

Coolinariju pratim gotovo od početka mog blogovanja. Blogerice se dosta razlikuju, ali s nekima imaš osjećaj kao da ih poznaš oduvijek i kao da ste već bile na kavi. Možda zbog komentara koje uvijek ostavljaju ispod posta ili ne zaborave objaviti na svojoj fejs stranici ono što ste spremili. Jednostavno su tople i ugodne. Takva je Nale. O receptima da i ne govorim, sve što sam isprobala je jako fino. Pa da krenemo na recepte...


Prvi isprobani su bili  Digestive keksići. Tada sam još imala velikih problema sa želucem pa sam koristila bijelo brašno umjesto integralnog, ali svejedno su odlično ispali, pravi rustikalni


S ovom Snježnom lenjom pitom sam otišla u goste. Pokupila je sve pohvale. Tako je nježna i topi se u ustima. Svakako je preporučujem.


Ova dva kolača sam radila isti dan. Djeca su bila oduševljena Embargom. Kod njega sam smanjila količinu šećera i cimeta, embargo stajanjem postaje sve bolji, stvarno kao medenjak.
Komizbrot je jedan klasičan kolač od bjelanjaka koji sam i prije radila, više i ne znam po kojem receptu tako da sam htjela probati i ovaj. Dodala sam čokoladne kapljice i zašećerenu narančinu koricu.
Uživala sam u ovom krugu FBI rukavica i receptima. Bilo ih je još zabilježenih, ali eto vrijeme određuje koliko će s toga uspjeti isprobati. Hvala Nale!


Broj komentara: 6:

  1. Draga moja, hvala ti puno na učestvovanju i isprobavanju. Jako mi se dopada kako je sve ispalo u tvojoj izvedbi. Keksići su posebno lepi... Hvala ti na divnim rečima. <3 Šaljem ti puno toplih pozdrava i družimo se i dalje, naravno... Big kiss & hug <3

    OdgovoriIzbriši
  2. odličan izbor i fotke. Za želudac je dobar kantarion. Želim brz oporavak. Kad prodje post probaću i snežnu pitu od jabuka. Vidim da su svi oduševljeni .

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve vrlo fino izgleda, mislim da sam upravo kod tebe prvi put videla te kolacice sa jabukama, a rado bih poruckala i par "rustikalnih" keksica.:)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Poklopile smo se u dva recepta :D Vidim da ni tebi nije embargo ispao onako taman (mada je nešto tamniji od mog) - jesi koristila sodu bikarbonu?

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlican izbor i divna izvedba. Sad mi se jede ova lenja pita :)

    OdgovoriIzbriši