utorak, 8. siječnja 2013.

Brdo iznad oblaka

Da li sam ikada doživjela brdo iznad oblaka, da jesam...danas! i bilo je prekrasno, nestvarno, pufljasto, ne znam što bi rekla. Svaki put me te planine fasciniraju, samo gledajući a kad ih dotakneš, pomirišiš, osjetiš...neopisivo!




I tako smo mi, kao i svake godine, skupili sve novčane zalihe i krenuli na skijanje. Sve sam skuhala i uzela i najmanju sitnicu da me ne bi ometala u uživanju sa svojom obitelji. Traženje apartmana sam prepustila drugoj polovici i naravno bila oduševljena odabranim.  Pogled na jezero me oborilo s nogu. Djelovao je smirujuće, tako malo i nježno, okruženo tim ogromnim planinama.


Mnogobrojne staze pružale su nam potpuni užitak. Prvi put smo bili i Andalo sigurno ćemo ti se vratiti!















Broj komentara: 7:

  1. ingrid predivno je,zaista post za uživanje,a vjerujem da je i vama bilo prekrasno na snijegu:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ah...ova prva slika...predivno! Zastati u snijegu nad oblacima, stopiti se s čarobnom bjelinom, upijati ljepotu i prepustiti se...

    OdgovoriIzbriši
  3. Zainteresirao me je naslov jer jako volim tu knjigu ali fotke su te koje su me očarale. Ne može biti bolje!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na žalost knjiga je tužna, a ovo je nešto prelijepo...

      Izbriši
  4. Iako sam krenula komentirati kolačiće od lješnjaka, pažnju mi je zaokupio ovaj post. Gledali smo na Trentino tv reportaže o Andalu i Molvenu i u planu je da sljedeće godine idemo tamo na skijanje. Vidim da si zadovoljna pa ako mi možeš više detalja (kad uhvatiš malo vremena) napisati na mail allegra855@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Bili smo prije 6 godina i tamo je moj Tinček proskijao isto smo bili smješteni u dobrom apartmanu i bili zadovoljni uslugom.Skijalište sasvim O.k.

    OdgovoriIzbriši