četvrtak, 9. ožujka 2023.

Popečci od kelja i krumpira


Zadnjih šest mjeseci, baš sam u banani sa zdravljem. Čini mi se od kada je sestra otišla, da ni ja nekako nisam dobro. Reći će....to su te godine, perimenopauza ili nešto tome slično, nemam pojma, ali eto zaredalo se....Čekam bolje vrijeme...

Trenutno sam u postoperativnom razdoblju i moram mirovati mjesec dana. Ja kao ja, jedva sam čekala da se malo počnem micati, pa sve po malo, mic po mic, legnem, napravim, legnem opet, pa odmorim, pa opet nešto i tako prođe dan...3 tjedan brojim, znači još tjedan...Danas mi je stiglo predivno povrće na vrata, što je i odlučilo o današnjem vege ručku...popečci od kelja i krumpira.


1 glavica kelja

2 krumpira

1 jaje

krušne mrvice

2 češnjaka

sol, papar


Kelj i krumpir skuhati dok ne omekša. Procijediti i pustiti u cjediljci da se ocijedi sva voda. Gnječilicom za krumpir usitniti povrće, dodati jaje, češnjak i začine. Dodati krušnih mrvica dok se ne napravi kompaktna smjesa. Raditi popečke, uvaljati ih u krušne mrvice i peći na malo ulja. Poslužiti uz vrhnje i crveni radić. 2 komentara:

  1. DOBAR DAN NARODE MOJI HRVATSKI MOJ UPIT KAKO DOBITI KREDIT ZA KUPNJU KUĆE OD NEKRETNINA I GENIC KREDITA POZOVITE, ZVAO SAM DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY, DANAS SAM JAKO SRETAN I BOG BLAGOSLOVIO JOSE DAVIDSON ALBERT davidsonalbertloan@gmail.com

    Moje ime je Marijana, ja sam iz HRVATSKE, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku, da kupim kuću koju imam, bilo je hrpa prijevara koje su me natjerale da im vjerujem i na kraju dana, uzeli su mi novac bez davanja zauzvrat, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikada nisam želio imati ništa s tvrtkama za online zajmove, pa sam otišao posuditi novac od prijatelja, rekao sam sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći da zna kreditnu tvrtku koja mi može pomoći s bilo kojim iznosom kredita koji mi treba uz vrlo nisku kamatu od 2%, da je upravo dobila kredit od njih, uputila me kako podnesite zahtjev za zajam baš kao što mi je rekla, aplicirao sam kod njih na e-poštu: (davidsonalbertloan@gmail.com), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao i na moje najveće iznenađenje dobio sam zajam u roku od 24 sata, nisam mogao vjerujte, ponovno sam sretan i bogat i zahvaljujem Bogu što takve tvrtke za zajmove poput ove još uvijek postoje na ovim prijevarama posvuda, molim vas da savjetujete svima koji trebaju posuditi zajam putem e-pošte (davidsonalbertloan@gmail.com) nikad te ne iznevjeri i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. (davidsonalbertloan@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  2. Very useful infomation in this blog: Sonar Appliances is a renowned name in the industry when it comes to manufacturing top-quality kitchen appliances. With their wide range of cold-pressed oil machine,they provide an excellent solution for those who want to extract oil from various seeds and nuts in the comfort of their homes.

    OdgovoriIzbriši