Jučer je prošlo godinu dana od kada je nastao blog prekratak dan. Uopće nisam znala kako sve to skupa funkcionira, ali rekla sam sama sebi, pa kad svaki dan kuham, pečem, sadim, ukrašavam, zašto ne to negdje zabilježiti. Malo sam bila razočarana nakon prva dva posta da nitko nije uočio što radim. Kasnije "listajući" vaše blogove počela sam upoznavati ne samo divne ljude već i Vašu kreativnosti, znanje i umijeće. Totalni sam amater u fotografiranju, ali kroz vaše fotke polako i ja učim. Da ne govorim o hrani. Za puno stvari sam prvi put čula i toliko je toga na listi za isprobavanje. Veselim se i dalje. Nakon godinu dana, odlučila sam krenuti i s fejsom...dragi moji lajkamo se i tamo.
Kako dolazi vrijeme darivanja, moji pokloni su uglavnom mojih ruku djelo. Jedne od takvih su i
Datulje s marcipanom
Htjela sam napraviti domaći marcipan i inspiraciju pronašla
ovdje. Nisam baš u potpunosti zadovoljna jer ide kristal šećer koji se nije samljeo u prah već se malo osjeti. Sljedeći put ću ga izostaviti. Zadovoljna sam količinom, jer je neusporedivo jeftinije nego kupovno.
Poigrala sam se vrećicama, etiketama i vrpcama, idealan poklon za Božić...
Jedva čekam izrađivati dalje...
S' neznatnim zakašnjenjem, želim ti srećan prvi blogorođendan! Puno sreće, inspiracije, dobre volje i uspeha u daljem radu želim ti od srca. Ove urme su mi baš interesantne, a da ne govorim o vrećicama. Preslatko! Puno pozdrava
OdgovoriIzbrišiSretan blogo rođendan. Divni darovi! Blago onima koje ćeš darovati.
OdgovoriIzbrišiSrećan blogorođendan i da ih još puno proslaviš. Punjene urme su divne kao i način na koji su upakovane. Što reče Petra, blago onima koji će ih dobiti.
OdgovoriIzbriši