subota, 9. siječnja 2016.

Treći blogorođendan i torba Micika

Za početak da vam zaželim sve najbolje u Novoj godini. Nama je kilavo i s bolesti završila 2015. i isto tako počela 2016. još uvijek se oporavljamo od temperatura i viroze. Prvi put od kako su se djeca rodila propustili smo skijanje, na svu sreću izašli su nam u susret pa ćemo moći iskoristiti u trećem mjesecu par dana.



Oni koji me prate znaju da volim šivati i da mi je to prva ljubav. No nikako ne dolazi na red. Kako smo zatvoreni u kuću uhvatili sam se konca i igle i krenula realizirati Miciku (planiram je od ljeta).
Ušla sam u treću godinu bloganja i htjela sam vam pokloniti ovu torbicu koja vam može poslužiti kao torba za kruh ili neke stvarčice koje nosite iz dućana. Ako želite sudjelovati možete ostaviti komentar, a ja ću slučajnim odabirom nekome pokloniti Miciku...



Broj komentara: 13:

  1. Draga tebi i tvojoj porodici želim svako dobro, žao mi je što ste se svi razboleli ali... samo da ste vi zdravi i dobri a skijanja će još biti ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Srecan blogorodjendan!Sve najbolje u novoj 2016!Slatka je Micika.

    OdgovoriIzbriši
  3. Micika je preslatka, sretnica koja ju osvoji...<3
    Vama i vašoj obitelji želim mnogo zdravlja, sreće, ljubavi, uspjeha, svega lijepoga u Novoj 2016. te još mnogoooooo napravljenih Micika :D <3

    OdgovoriIzbriši
  4. I mi smo bili bolesni neki pred Novu godinu a neki u 2016-oj. Tešim se da je to mozda i dobro jer smo manje pojeli svih onih prazničnih djakonija kojima čovek inače ne može da odoli :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Srecan blogorodjendanko (sa tri svecice na virtuelnoj torti:), torbica je preslatka i zelim ti dovoljno vremena da ostvaris sve snove u ovoj godini.:) p.s. takodje, zelim vam svima brz oporavak!:))

    OdgovoriIzbriši
  6. Sretan blogorodjendan...torbica je super!

    OdgovoriIzbriši
  7. Sretan blagorodjendan.Srecan je onaj ko dobije Miciku...........

    OdgovoriIzbriši
  8. Sve najbolje u Novoj 2016.-toj tebi i tvojima želim !! i da čim prije ozdravite i krenete u nove pobjede i na snježne staze :) I sretan ti blogorođendan , neka ih bude još puno, puno, kako novih recepata i priča kojima nas uvijek zainteresiraš tako i ovako krasnih radova kao što je Micika !

    OdgovoriIzbriši
  9. Micika je predivna! :) Ja malo (više) kasnim, ali tebi i tvojoj porodici želim sve najbolje u 2016. godini!!! :))))

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja debelo kasnim , ali ti želim srećan treći blogorođendan i još mnogo lepih postova i šivenih dela.

    OdgovoriIzbriši