1) Sirove u soli 2) Zapečene u soli 3) Zapečene u maslinovom ulju. Najbolji rezultat su pokazale ove zapečene pa usoljene.
Prebrala sam samo neoštećene i stavila na masni papir. Posolila sam ih i stavila peći na 150 stupnjeva oko pola sata. Zapravo ja sam stalno pogledavala jer nisam bila sigurna koliko dugo treba peći.
Kada su se ispekle pustila sam da se ohlade i slagala u teglicu red maslina, red soli. Stavila u špajzu i već nakon par dana vrag mi nije dao mira , morala sam ih probati...one su već imale nešto...
Svaki dan sam ja protresla te bočice i polako se počela stvarati vodica, koja im je konzervans. Nakon 15 dana masline su bile spremne za konzumiranje.
Mogu reći da imaju gorčine u sebi, ali nisu ni približno slične onim kupovnim. Ovo je nešto posebno, a tako jednostavno.
Ovo mi deluje fantastično.Masline obožavam.
OdgovoriIzbrišiProbajte, super je
IzbrišiNisam ništa slično probala. Verujem da je ukusno, jako lepo izgleda. Beležim, pa ćemo probati.
OdgovoriIzbrišiObavezno
IzbrišiAdministrator je uklonio komentar.
OdgovoriIzbriši