NAMAZ OD HAMBURGERA
1 hamburger5, 6 češnjaka, ovisi koliko jako volite
vezica peršina
malo crvene paprike (pola žličice)
Hamburger očistiti od korice, narezati na kockice i ubaciti u multipraktik. Peršin i češnjak iskosati i ubaciti također u multipraktik, dodat crvene paprike i izmiksati. Začas imate namaz koji će voljeti i vaša djeca.
Može poslužiti i kao predjelo, nekoj maneštri ili kobasicama, namazan na kukuruznom kruhu.
Sad si me zaintrigirala. Kad kažeš hamburger da li misliš na meso ili na kajzericu-hleb u kome se servira?
OdgovoriIzbrišina meso, jedna jeftinija varijanta namaza...
IzbrišiA ne, ne priznajem zapešt iz multipraktika :D
OdgovoriIzbrišiMoram priznati da nikad nisam radila s hamburgerom, budući da je zapešt nešto što su naši stari jeli dok su okopavali lijehe pa se oduvijek radio od domaćih proizvoda - pancete, češnjaka i peršina. Ali da, volim ga i obavezno mi je baza za sve maneštrice.
Točno tako, zato i nisam stavila samo naziv zapešt. Kod nas se radilo samo od slanine, a ovo je moja instant, jeftinija verzija. Zato sam i stavila na blog, kao brzinski namaz. :)
IzbrišiOvo moram isprobati,imam pečenog hamburgera u frižideru.
OdgovoriIzbrišiOvo je moj pokojni tata najbolje radio i to sve ručno, a ja ga napravim kao ti brzinski i svi ga vole.
OdgovoriIzbrišiOvaj namaz me baš zainteresiralo, odlično mi zvuči i izgleda i definitivno ga isprobavam !
OdgovoriIzbriši