četvrtak, 30. lipnja 2016.

FBI rukavice...Na tanjiru

Kao i uvijek žao mi je da nisam imala više vremena za isprobavanje Miličinih recepata u okviru igrice FBI rukavice. Na tanjiru je blog s toliko detaljno razrađenim receptima da me ponekad sram kako ja svoje sve napravim i napišem nabrzaka. Nije da su moji recepti krivi, ali ne ponovljam ih. A Milica dok ne pronađe savršen omjer namirnica i sve uskladi ne objavljuje. Dakle da krenemo na ono što sam ja isprobala.
Prije dvije godine isprobala sam Lisnati indijski kruščić i Humus, o utiscima možete pročitati u postu.
Meni se jako svidjelo i stvarno je detaljno objašnjeno...

Lisnati indijski kruščić


Humus


U kuvarijacijama smo imali za temu Semle, tradicionalni švedski desert koji je oduševio moju djecu. O utiscima također pročitajte na blogu...



Sirova heljdina kaša s bobičastim voćem je stvarno posebna. Odmah sam se hvalila kako sam jela sirovu heljdu. Svi su me blijedo gledali. Bez problema omekša preko noći i izvrstan je doručak, još kada u njega ubacite domaće maline i ribizle...mmmm. Moje maline su  male jer ih ničim ne tretiramo.





Sigurno ću se opet vratiti i isprobati još puno recepata...javim dojmove...

Broj komentara: 8:

  1. Ingrid, super si sve ovo napravila...a Milica zaista ima prelepe recepte.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super si odabrala. A ova sirova heljdin akaš je pravi pogodok, koliko sam popratila svi koje sam vidjela da su sudjelovali u ovom krugu su je isprobali.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ingrid draga, hvala ti mnogo na učestvovanju i podsjećanju na one recepte od ranije - sad sam se podsjetila kako mi je divan bio onaj post o semlama! <3 Drago mi je što su utisci tako pozitivni, ali da znaš da me sve vi zastiđujete ovih dana sa tako lijepim riječima o mom blogu i radu, i stvarno moram reći da malo pretjerujete! :)
    Petra, u pravu si za kašu - da budem iskrena, to je jedna od stvari koja me je najviše obradovala u igrici. To govori o tome koliko smo spremni na damo šansu nekim tako "čudnim" ukusima i namirnicama i pokazalo je da i nismo toliko skeptični kako sam to sebi uvrtjela u glavu. :D
    Hvala još jednom, mnogo ste me sve obradovale! Ingrid <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da to i zaslužuješ, jer stvarno ulažeš puno truda...hvala tebi!

      Izbriši
  4. Odličan odabir! I jako mi je žao što sama nisam stigla sudjelovati jer Milica ima predobre recepte...

    OdgovoriIzbriši