nedjelja, 29. rujna 2013.

Nana i dida

Sada je vrijeme da im posvetim cijeli post. Njemu i njoj...mojoj nani i mom didi koji su obilježili moje djetinjstvo, mladost,  majčinstvo...uvijek su tu. On 87, a ona 80. Vitalni, veseli i nakon tolikih godina zajedničkog života još uvijek puni ljubavi.


80 godina je jedan lijepi život, ali ne mogu reći da je starica, jer je još uvijek ona nana koja može sve...skuhati, počistiti, čuvati djecu. A kad pričam s njom, to je kao da pričam s prijateljicom. Padne i pokoji trač, to nam je najdraže. Ne znam da li ste sreli osobu koja bezuvjetno daje, ne mareći što će dobiti natrag. Mislim da su takvi rijetki. Nikada joj nije teško, nikada se ne ljuti...U današnje vrijeme svi su nervozni, nekamo žure, ne vole se dovoljno. Treba učiti od ovako velikih ljudi. Kada nemaš ništa, a zapravo si toliko bogat...



Sretna sam što ih imam i želim da su što duže sa mnom i kako je ona rekla u zahvalnom govoru... Želim još godine svoga supruga...


Sretan ti rođendan draga NANA!


Broj komentara: 14:

  1. Divni su, cuvaj ih, i sve najbolje!

    OdgovoriIzbriši
  2. Sretan rođendan dragoj Nani i od mene i sve najbolje joj želim ! Jako lijep post si im poklonila, divne riječi za dvoje divnih ljudi !

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako lijep post, jako si sretna da ih imaš i da još uživaš u njima.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tako divan, nezan i topao post, sve najlepse i sretan rodjendan dragoj Nani, neka jos duugo godina u ljubavi i zdravlju slavi rodjendan sa tvojim didom.:))))

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivan post,pun emocija,zaista ti je ogromno bogatstvo što ih imaš uz sebe..sretan rođendan Nani uz najljepše želje!

    OdgovoriIzbriši
  6. Lijepo je citati o ljubavi prema njima...Divno da ih jos imas !

    OdgovoriIzbriši
  7. Post prepun predivnih emocija. Sretan rođendan Nani!

    OdgovoriIzbriši